Hotel FLÓRA***

zobraziť mapu
Adresa
Hotel FLÓRA***
ul. 17. novembra 14
Trenčianske Teplice, 914 51
SK


Hotel FLÓRA***

Hodnotenia klientov

Celková spokojnosť: 95%
Jiří S. 99%

S pobytom v hoteli Flóra som nesmierne spokojná, preto si ho opätovne pri návšteve Trenčianskych Teplíc vyberám.

Valéria G. 99%

Pobyt v kúpeľoch sa mi veľmi páčil a obaja s manželom sme boli veľmi spokojní. Personál bol veľmi milý a vždy nám poradili ak sme potrebovali. Oceňovali sme hlavne voľný vstup do bazéna a fitnes centra, ktorý sme využívali každý deň. Ďakujeme.

Hana S. 100%

Týždenný ozdravovací pobyt v Trenčianskych Tepliciach, hotel Flóra bol zatiaľ najlepší pobyt na ktorom sme s kamarátkou boli. Boli smespokojné po všetkých stránkach.

všetky hodnotenia (58)

Popis ubytovania

Hotel Flóra sa nachádza v centre kúpeľného a kultúrneho diania mesta, vedľa kúpeľného parku a kúpeľnej dvorany. Prevažná časť hotelových priestorov prešla plnou rekonštrukciou a modernizáciou. V súčasnosti poskytuje komplexné a kvalitné služby na úrovni *** hotela.

Hotel ponúka ubytovanie v jednolôžkových a dvojlôžkových izbách, ako aj v apartmánoch, ktoré sú ideálne aj pre väčšie rodiny. Prevažná časť izieb má balkón s krásnym výhľadom do prírody.

Jednolôžková a dvojlôžková izba: kúpeľňa s vaňou alebo sprchovým kútom, WC, TV-SAT, rádio, telefón a kúpací plášť

Malý apartmán: pozostáva z menšej obývacej izby s možnosťou jednej prísteľky a zo samostatnej spálne s dvomi oddelenými posteľami. Apartmán je vybavený kúpeľňou s vaňou, oddeleným WC, satelitnou TV, rádiom, telefónom, chladničkou a kúpacím plášťom. Apartmán má balkón s krásnym výhľadom do prírody.

Veľký apartmán: pozostáva z väčšej obývacej izby s možnosťou jednej prísteľky a zo samostatnej spálne s manželskou posteľou. Vybavenie rovnaké ako malý apartmán.

Obchodný apartmán: pozostáva z veľkej obývacej izby s možnosťou jednej prísteľky, a zo samostatnej spálne s manželskou posteľou. Súčasťou obývacej izby je konferenčný stôl pre 8 osôb. Vybavenie rovnaké ako malý apartmán.

Štvorlôžkový rodinný apartmán: pozostáva z menšej obývacej izby a z dvoch samostatných spální – jednej s dvomi oddelenými posteľami a druhej s manželskou posteľou. Kúpeľňa so sprchovým kútom.

Pýchou hotela je moderné wellness centrum, kde nájdete nerezový plavecký bazén s rozmermi 15,5 x 8 x 1,2 m s teplotou vody 31 °C, a nerezový sedací bazén s rozmermi 11,5 x 2,5 x 1 m s teplotou vody 32 °C. V priestoroch wellness centra je k dispozícii aj fínska, soľná parná sauna, bylinková inhalácia, tepidárium, vodná cesta a fitnes centrum. V hoteli Flóra je hosťom pod dohľadom hotelového fyzioterapeuta k dispozícii viac ako 30 liečebných a relaxačných procedúr.

Klimatizovaná reštaurácia Flóra ponúka špeciality slovenskej i medzinárodnej kuchyne. Reštaurácia je priamo prepojená s letnou terasou, ktorá je hosťom k dispozícii počas hlavnej letnej sezóny. Štýlová kaviareň Festival sa každoročne stáva srdcom medzinárodného filmového festivalu ArtFilm. Je zariadená vo filmovom duchu, a počas hlavnej sezóny v nej hotel príležitostne poriada filmové prezentácie pre svojich hostí. 

Hotel taktiež ponúka možnosti na organizovanie kongresov a firemnýcha akcií. Klimatizovaná konferenčná sála, s divadelným sedením pre 70 osôb, disponuje kompletnou školiacocu technikou. Salón so sedením v tvare „O“ je určený pre 20 osôb.

 Vybavenie
detský kútik
fitness
internet na izbách
internet spoločné priestory
kaviareň
nonstop recepcia
parkovisko
reštaurácia
sauna
strážené parkovisko
vnútorný bazén
 Služby
bezlepková strava  
domáce zvieratá povolené  
hotelový transfer
konferenčná miestnosť
požičovňa športových potrieb
pranie/žehlenie bielizne
trezor

Pobyty v hoteli Hotel FLÓRA***




Trenčianske Teplice
Wellness pobyt, Hotel FLÓRA***
cena za osobu/noc od
60,00 €
Minimálna dĺžka
5 nocí
Trenčianske Teplice
Pobyt pre seniorov, Hotel FLÓRA***
cena za osobu/noc od
69,20 €
Minimálna dĺžka
5 nocí
Trenčianske Teplice
Wellness víkend, Hotel FLÓRA***
cena za osobu/noc od
73,00 €
Minimálna dĺžka
2 noci
Trenčianske Teplice
Ozdravovací pobyt, Hotel FLÓRA***
cena za osobu/noc od
80,00 €
Minimálna dĺžka
5 nocí
Trenčianske Teplice
Víkendový pobyt, Hotel FLÓRA***
cena za osobu/noc od
80,50 €
Minimálna dĺžka
2 noci
Trenčianske Teplice
Antistresový pobyt, Hotel FLÓRA***
cena za osobu/noc od
83,00 €
Minimálna dĺžka
5 nocí
Trenčianske Teplice
Pobyt na boľavý chrbát, Hotel FLÓRA***
cena za osobu/noc od
84,00 €
Minimálna dĺžka
5 nocí
Trenčianske Teplice
Ubytovanie s raňajkami, Hotel FLÓRA***
cena za osobu/noc od
62,50 €
Minimálna dĺžka
1 noc