WELLNESS HOTEL PATINCE****

zobraziť mapu
Adresa
WELLNESS HOTEL PATINCE****
Patince 431
Patince, 946 39
SK


WELLNESS HOTEL PATINCE****

Hodnotenia klientov

Celková spokojnosť: 100%
Anna B. 100%

Ďakujeme personálu všetci sú veľmi milý a ústretový prístup ku všetkému. Vynikajúca kuchyňa skvelé raňajky a večere. Super že sa dá ísť do wellness už o siedmej. Pekne okolie jazierko ryby a mini zoo :-) Ďakujeme všetkým určite sa vrátime opäť.

Popis ubytovania

Wellness hotel Patince**** sa nachádza na južnom Slovensku v areáli termálneho kúpaliska Patince (15 km od Komárna, smer Štúrovo). Hotel ponúka široké možnosti na strávenie ideálnej dovolenky pre rodiny s deťmi.

Pre hostí sú k dispozícii klasické dvojlôžkové izby ako aj viaclôžkové rodinné izby a mezonetové apartmány.

Štandard: balkón, klimatizácia, minibar, trezor, TV, kúpací plášť na izbe, písací stôl, vaňa / sprcha, sušič vlasov, toaleta, WiFi pripojenie na internet (Izba Superior naviac - rozťahovacia sedačka, izba je bez balkóna) 

Family: štvorlôžková mezonetová izba s dvoma spálňami bez balkóna. Ideálna pre rodiny s deťmi. Vybavenie rovnaké ako izba štandard.

Apartmán dvojlôžkový: Luxusný apartmán pre 2 osoby s obývačkou, spálňou a balkónom.

Apartmán štvorlôžkový: Luxusný apartmán s obývačkou a 2 spálňami (bez balkóna).

 

V hoteli sa nachádza bazénový svet s termálnou vodou, saunový svet a v letnom období môžu hostia využívať aj vonkajší letný bazén s tobogánom a vonkajší detský bazén. V bazénovom svete nájdete najväčší krytý relaxačný bazén na Slovensku s hĺbkou vody 1,2 m a teplotou vody max 30°C, ďalej kľudový bazén s teplotou vody 36°C, 10-miestna vírivka a detský bazén. V saunovom svete sa nachádza fínska sauna, švédska sauna, bylinková sauna a parná sauna.

Zo širokej ponuky procedúr si hostia môžu vybrať klasické a thajské masáže, vaňové kúpele a rôzne zábaly. V Beauty salóne si môžete dopriať manikúru, pedikúru, kadernícke služby a rôzne telové a tvárové ošetrenia.

Štýlová hotelová reštaurácia má kapacitu 80 osôb. Súčasťou reštaurácie je letná terasa pri jazierku, ktorá je hosťom k dispozícii najmä v letnom období a v priaznivom počasí aj v prevažnú časť roka. Raňajky a večere sa podávajú v hotelovej reštaurácii formou bohatých bufetových stolov alebo formou výberu z menu. V Lobby bare si môžete dopriať vynikajúcu kávu a zákusky. Pre aktívnejších je k dispozícii Bowling bar s dvomi bowlingovými dráhami, biliardom, šípkami a stolným futbalom.

Hotel je ideálny aj na organizovanie rôznych školení, seminárov, kongresov a firemných eventov. Kongresové centrum s konferenčnými sálami o celkovej kapacite viac ako 300 miest je vybavené najmodernejšou technikou.


 

 Vybavenie
bar
bowling
fitness
internet spoločné priestory
kaviareň
nefajčiarske izby
nonstop recepcia
parkovisko
sauna
detský kútik
internet na izbách
nočný bar
reštaurácia
vnútorný bazén
vonkajší bazén
výťah
wellness centrum
 Služby
bezlepková strava  
domáce zvieratá povolené  
konferenčná miestnosť
trezor
animácie a výlety
požičovňa športových potrieb