ESPLANADE Ensana Health Spa Hotel - krídlo ESPLANADE

zobraziť mapu
Adresa
ESPLANADE Ensana Health Spa Hotel - krídlo ESPLANADE
Kúpeľný ostrov
Piešťany, 921 29
SR


ESPLANADE Ensana Health Spa Hotel - krídlo ESPLANADE

Hodnotenia klientov

Celková spokojnosť: 95%
Mgr. Ľubica B. 100%

Už po deviaty raz sme sa vrátili z krátkodobého (4-dňového) pobytu v zariadeniach Balnea Esplanade alebo Palce v Piešťanoch. Naše pravidelné jarno-zimné dobíjanie bateriek súvisí s tým, že sme tu našli ideálne podmienky na relax: príjemné ubytovanie, vynikajúca strava (ako viac vegeteriáni nemáme problém s výberom jedál) s neuveriteľne milým a profesionálnym personálom, kvalitné rehabilitačné služby a najmä možnosť využívať vonkajší bazén od skorého rána do večera. Welness je ďalší bonus, len by bolo treba rozšíriť jeho otváracie hodiny. rodina B.

Ing. Juraj H. 95%

Slušný hotel,personál na úrovni,čistota je ok.Procedúry sú veľmi dobré ,každému doporučujem.Podotýkam,že som tu bol viackrát.

Marcela F. 100%

Výborne som sa zrelaxovala :-)

všetky hodnotenia (20)

Popis ubytovania

Spa Hotel Esplanade je štvorhviezdičkový wellness hotel v Piešťanoch. V posledných rokoch prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Hotel je prepojený s balneocentrom Balnea Health Spa, ktoré ponúka široký výber unikátnych terapeutických a relaxačných procedúr

Hostia hotela Esplanade si môžu vybrať z rôznych typov izieb rôznych tried, od Standard či Comfort, až po luxusnejšie izby Premium a Premium plus alebo Apartmány.

Komfort: nefajčiarska nezrekonštruovaná izba s kúpeľňou (vaňa alebo sprcha), balkón, SAT-TV, WIFI, minibar, telefón, trezor, sušič vlasov a kúpací plášť. Izby s klimatizáciou na vyžiadanie za príplatok. Možnosť prístelky.

Premium: zrekonštruovaná klimatizovaná nefajčiarska izba s kúpeľňou (sprcha), balkón, SAT-TV, WIFI, minibar, telefón, trezor, sušič vlasov a kúpací plášť. (Premium Plus naviac Možnosť prístelky - väčša izba)

Apartmán Komfort: nefajčiarsky apartmán s oddelenou obývačkou a spálňou, kúpeľňa, balkón, SAT-TV, WIFI, minibar, telefón, trezor, sušič vlasov a kúpací plášť. Možnosť prístelky.

Súčasťou hotela je Vodný a saunový svet s krytými aj vonkajšími bazénmi a s množstvom rôznych druhov sáun. Na svoje si prídu aj tí, ktorí radi dbajú o kondíciu, či už pri joggingu, golfe, tenise, squashi, bicyklovaní, petangu, stolnom tenise, bowlingu, vodných športoch alebo rybárčení v úchvatnom prostredí plnom zelene. Pre hostí je k dispozícii ponuka bicyklov na zapožičanie, môžu si priviesť aj vlastný bicykel.

Hotel disponuje šiestimi reštauráciami. Reštaurácia Seasons Dine&Grill ponúka súčasné à la carte verzie slovenských a medzinárodných jedál. V reštauráciách Orchidea, Freesia, Rosa, Calla a Lilium sa podávajú medzinárodné a slovenské špeciality, no zároveň ponúkajú aj ľahšie zdravé jedlá z organických ingrediencií. V pôvabnej letnej záhrade kaviarne Park Café si hostia môžu vychutnať šaláty, koláčiky a kávu. V bare Poolside pri krytom kúpalisku sa môžu občerstviť niečím malým na zahryznutie, pivom a zdravými kokteilmi. Retro Bar majú v obľube najmä tí, ktorí si radi zatancujú pri živej hudbe. 

 Vybavenie
bar
bezbarierový prístup
fitness
golfové ihrisko
internet na izbách
internet spoločné priestory
kaviareň
nefajčiarske izby
nonstop recepcia
ordinácie lekárov
reštaurácia
sauna
strážené parkovisko
tenisové kurty
vnútorný bazén
vonkajší bazén
wellness centrum
 Služby
animácie a výlety
bezlepková strava  
hotelový transfer
konferenčná miestnosť
požičovňa športových potrieb
pranie/žehlenie bielizne
room service
trezor
domáce zvieratá povolené  
parkovanie bicyklov v garáži  

Pobyty v hoteli ESPLANADE Ensana Health Spa Hotel - krídlo ESPLANADE




Piešťany kúpele
Kúpeľný pobyt LIGHT, ESPLANADE Ensana Health Spa Hotel - krídlo ESPLANADE
cena za osobu/noc od
142,60 €
Minimálna dĺžka
5 nocí
Piešťany kúpele
Zdravie v Piešťanoch, ESPLANADE Ensana Health Spa Hotel - krídlo ESPLANADE
cena za osobu/noc od
136,85 €
Minimálna dĺžka
2 noci
Piešťany kúpele
Tradičný kúpeľný pobyt, ESPLANADE Ensana Health Spa Hotel - krídlo ESPLANADE
cena za osobu/noc od
151,80 €
Minimálna dĺžka
5 nocí
Piešťany kúpele
Intenzívny kúpeľný pobyt, ESPLANADE Ensana Health Spa Hotel - krídlo ESPLANADE
cena za osobu/noc od
171,35 €
Minimálna dĺžka
7 nocí