THERMIA Palace Ensana Health Spa Hotel

zobraziť mapu
Adresa
THERMIA Palace Ensana Health Spa Hotel
Kúpeľný ostrov
Piešťany, 921 29
SK


THERMIA Palace Ensana Health Spa Hotel

Hodnotenia klientov

Celková spokojnosť: 100%
Ing. Stanislav Z. 100%

Vynikajúci krátkodobý pobyt s procedúrami zodpovedajúci tradícii a renomé päť hviezdičkového hotela.

Popis ubytovania

5-hviezdičkový secesný hotel Thermia Palace postavený v roku 1912, je situovaný v malebnom prostredí Kúpeľného ostrova. Je priamo prepojený s Kúpeľmi Irma, ktoré ponúkajú viac ako 60 liečebných a terapeutických procedúr, pri ktorých sa využíva unikátna termálna liečivá voda a liečebné sírne bahno. Luxusný, moderný relax v historickej atmosfére si môžete dopriať v novootvorenom wellness centre Irma od 07:00 do 21:00. Neobmedzený a voľný vstup je pre všetkých hostí ubytovaných v hoteli Thermia Palace. Wellness centrum ponúka vonkajší a vnútorný bazén,  vnútornú vírivku, rôzne druhy sáun, výrobník ľadu, zážitkové sprchy s imitáciou tropickej búrky a dažďa, tepidárium s vyhrievanými relaxačnými sedadlami, relaxačnú miestnosť s krásnym výhľadom do záhrady. K dispozícii je aj fitness a beauty centrum.

Hotel ponúka ubytovanie v 111 luxusných klimatizovaných izbách vrátane 15 apartmánov.

Komfort: luxusná klimatizovaná nefajčiarska izba s kúpeľňou (vaňa alebo sprcha), LED TV (SAT-TV), 2 telefóny, WIFI, trezor, minibar, čajový a kávový servis, sušič vlasov, kúpací plášť a denne jedna fľaša vody. Možnosť prístelky. 

Deluxe: veľká luxusná klimatizovaná nefajčiarska izba s kúpeľňou (vaňa alebo sprcha), LED TV (SAT-TV), 2 telefóny, WIFI, trezor, minibar, čajový a kávový servis, sušič vlasov, kúpací plášť, denne jedna fľaša vody, darček na privítanie, rozostieľka. Možnosť prístelky.

Apartmán: luxusný klimatizovaný nefajčiarsky apartmán s obývačkou a spálňou, kúpeľňou, balkónom, LED TV (SATTV), Hi-Fi, 2 telefóny, WIFI, trezor, minibar, čajový a kávový servis, sušič vlasov, kúpací plášť, denne jedna fľaša vody, darček na privítanie, rozostieľka, denná tlač, papuče, osobná váha. Možnosť prístelky. (Apartmán deluxe je rozmerovo väčšia izba)


V centre Spa Water World si návštevníci môžu vybrať medzi vonkajším termálnym kúpaliskom, teplým bahniskom a zrkadliskom alebo môžu vyskúšať osviežujúci whirpool po relaxe v saune. Odborný personál Premier Fitness ponúka osobné konzultácie v oblasti fitness. Hotel disponuje aj barom priamo pri bazéne vo wellness ("Pool bar"), ktorý ponúka 5-hviezdičkové osvieženie a skutočnú atmosféru kúpaliska.


Reštaurácia Grand ponúka medzinárodnú kuchyňu a miestne špeciality v pôvabnom prostredí dotvorenom obrazom Alfonsa Muchu, ktorý maľbu daroval kúpeľom na znak vďaky za vyliečenie svojej dcéry. Špeciality z kávy a čaju ako i kvalitné vína a kokteily si môžete vychutnať v Café Alexander, vo fajčiarskom salóne Ferdinand alebo na letnej terase.

 

Hotel takisto ponúka službu "Butler", ktorá Vám zabezpečí bezstarostný príchod do hotela v podobe vyzdvihnutia klienta na určenom mieste a doprave do hotela hotelovou limuzínou, zabezpečenie registrácie na recepcii či pomoc s vybaľovaním batožiny. Komfort bude zabezpečený i v deň ochodu.

 

 Vybavenie
bar
bezbarierový prístup
fitness
golfové ihrisko
internet na izbách
internet spoločné priestory
kaviareň
nefajčiarske izby
nonstop recepcia
ordinácie lekárov
parkovisko
reštaurácia
sauna
strážené parkovisko
tenisové kurty
vonkajší bazén
wellness centrum
 Služby
animácie a výlety
bezlepková strava  
hotelový transfer
pranie/žehlenie bielizne
room service
trezor
butler
domáce zvieratá povolené  

Pobyty v hoteli THERMIA Palace Ensana Health Spa Hotel




Piešťany kúpele
Kúpeľný pobyt LIGHT, THERMIA Palace Ensana Health Spa Hotel
cena za osobu/noc od
203,55 €
Minimálna dĺžka
5 nocí
Piešťany kúpele
Zdravie v Piešťanoch, THERMIA Palace Ensana Health Spa Hotel
cena za osobu/noc od
197,80 €
Minimálna dĺžka
2 noci
Piešťany kúpele
Tradičný kúpeľný pobyt, THERMIA Palace Ensana Health Spa Hotel
cena za osobu/noc od
212,75 €
Minimálna dĺžka
5 nocí
Piešťany kúpele
Intenzívny kúpeľný pobyt, THERMIA Palace Ensana Health Spa Hotel
cena za osobu/noc od
232,30 €
Minimálna dĺžka
7 nocí