O nás

SKonline s.r.o. je cestovka špecializujúca sa na kúpele a wellness pobyty na Slovensku. Fungujeme od roku 2000, boli sme úplne prví na internete, ktorí začali ponúkať kúpele a wellness hotely a nikto na internete špecializujúci sa na túto oblasť cestovného ruchu na Slovensku ju nerobí dlhšie ako my. 

Na internete je veľa portálov, ale len jedno SKonline. Nie sme technologicky najlepší, nemáme najširšiu ponuku ani najdokonalejší vyhľadávač. Keď nám ale poviete čo hľadáte, my Vám to nájdeme a ponúkneme, ušijeme Vám ponuku na mieru. 

Radi Vám so všetkým pomôžeme, poradíme, garantujeme profesionálny a individuálny prístup, ktorý treba skutočne iba vyskúšať. Nebudete ľutovať - SKonline je Váš poradca na kúpele a wellness a naše služby sú náš úspech. Ak to čo hľadáte náhodou nemáme v ponuke, vieme to zabezpečiť aj ad hoc individuálne.

Nikdy u nás nezaplatíte viac ako priamo v hoteloch, ceny máme rovnaké alebo nižšie vďaka vernostným zľavám. Preneste teda na nás Vaše starosti s výberom pobytu a my už niečo vymyslíme. Kľudne riešte pobyt ako riešite obvykle, akurát jednu kópiu požiadavok pošlite aj nám a nechajte sa prekvapiť.

Nemáte čo stratiť, poradíme, pomôžeme, nebudeme Vás opíjať rožkom, keď som Chlebík :-). Pošlite čo hľadáte a my to nájdeme.

Ing. Igor Chlebík, konateľ SKonline s.r.o.